Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κατερίνα Γ. Νικολακάκη: Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, απόφοιτη της Νομικής Σχολής  Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων από το έτος 1987. Η κ. Νικολακάκη πέραν της πολυετούς εμπειρίας της, έχει υπάρξει και εξακολουθεί να είναι από το έτος 1990 μέχρι και σήμερα Νομική Σύμβουλος σε τράπεζες, συγκεκριμένα στην Ιονική Λαϊκή Τράπεζα, στην Alpha Bank, και στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων. Έχει επίσης υπάρξει στο παρελθόν Νομική Σύμβουλος στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων. Μεγάλο μέρος των υποθέσεων που έχει χειριστεί ανά τα χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία έχει συμβάλει στην συμπλήρωση της Νομολογίας των Ελληνικών Δικαστηρίων και πολλές απο αυτές αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς.

k.nikolakaki@ntlaw.gr | +30 697 771 4948

 

Αφροδίτη Π. Ταβουλάρη: Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων από το έτος 2017. Η κ. Ταβουλάρη εξέτισε μέρος της άσκησης της Δικηγορίας στην πόλη των Αθηνών και έχει επίσης αποκτήσει δίπλωμα ειδίκευσης στο Αθλητικό Δίκαιο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι γνώστης Αγγλικής, Γαλλικής και Ιταλικής γλώσσας.

a.tavoulari@ntlaw.gr | +30 698 025 0352

 

Χριστόδουλος Κ. Κλεάνθους (εξωτερικός συνεργάτης): Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ο κ. Κλεάνθους δραστηριοποιείται ενεργά και με τεράστια επιτυχία στους τομείς του Διοικητικού Δικαίου, Δικαίου Αλλοδαπών, Ποινικού Δικαίου και στα Τροχαία Ατυχήματα. Το γραφείο του στεγάζεται στην οδό Σφακίων 36, στην πόλη των Χανίων Κρήτης.

christodouloskleanthous@hotmail.com | +30 697 235 5745 | +30 282 105 0990 

 

Πέραν του βασικού κορμού μελών του Γραφείου μας, συνεργαζόμαστε με έμπειρους και άριστους επαγγελματίες σε όλους τους επιστημονικούς τομείς τόσο στον κλάδο των Νομικών όσο και σε άλλους κλάδους. Ενδεικτικά αναφέρονται Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Συμβολαιογράφοι, Λογιστές – Οικονομολόγοι και Ιατροί.